Projecten

  • Categorie: Interieuradvies / Design / Styling
  • Klant: Algemene Informatie
  •  
  • Project informatie

Ieder bedrijf is anders. Iedere ondernemersvisie is uniek. Beiden moeten zichtbaar zijn in het interieur. Laat je inspireren door onderstaande projecten. Let wel: voor jou hebben wij een compleet ander interieur in gedachten want wij creëren speciaal voor jou een passend en uniek interieur. Een perfecte vertaling van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsfilosofie. Desalniettemin hopen we dat je alvast geïnspireerd raakt door onderstaande projecten.
Of het nu gaat om kantoren, ontmoetingsplekken, winkels of andere openbare ruimtes. I+C Interieurontwerp ontwikkelt veelbelovende concepten. Vakkundig en creatief. Met altijd een verrassend resultaat!
 
Natuurlijk ook voor interieurontwerp & styling voor particuliere projecten. Met een interieurontwerp van I+C Interieurontwerp kun je je woondromen werkelijkheid maken. Helemaal naar jouw smaak, met jouw wensen en conform jouw budget. Van compleet ontwerp en uitvoering tot stylingadvies en meubels op maat. Ook shoppen met Inge+Claudia Interieurontwerp voor een bijzondere facelift van je interieur behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van unieke printen voor behang en vloerbedekking? Alles is mogelijk bij I+C Interieurontwerp.