Retail Prominent Zitcomfort

  • Categorie: Interieuradvies / Design / Styling
  • Klant: Prominent Zitcomfort, 40 vestigingen
  •  
  • Project informatie

Een landelijke winkelketen in relaxfauteuils en sta-op fauteuils. Als de grootste aanbieder van zitcomfort in Nederland combineren ze een enorme collectie met fantastische service en verrassende prijzen. Inmiddels heeft Prominent ruim veertig vestigingen in Nederland! Stuk voor stuk ingericht door I+C Interieurontwerp.

De winkelketen wilde de fauteuils op een toegankelijkere manier presenteren. Een manier die meer past bij deze tijd. Op hoogglans paarse podia, worden relaxfauteuils gepresenteerd. Je voelt ‘t meteen: hier ben ik op de juiste plek voor zitcomfort. Een catwalk met relaxfauteuils verwelkomt je in de winkel. Allemaal zijn ze op een rond kleed geplaatst met een zwart lederen lampje erboven. De winkels zijn voorzien van tapijt op maat in de huisstijlkleuren van Prominent. De gebruikelijke balie is vervangen door een zwarte bar. Een grote stamtafel creëert sfeer: eerst koffie, dan verkoop. Witte hoogglans wanden geven de stoelen een eigentijdse uitstraling en designwaarde. Daarnaast communiceren deze wanden productinformatie d.m.v. signing. Blikvangers zijn de enorme paarse lampenkappen. Subtiele styling zorgt voor een ultieme merkbeleving en een strak eindresultaat.

Voor Prominent heeft I+C Interieurontwerp ook het interieur van het hoofdkantoor ontwikkeld en uitgevoerd. Nieuwsgierig? Klik hier < link naar Hoofdkantoor Nunspeet>