Verzijden fysiotheraphie

  • Categorie: Interieuradvies / Design / Styling
  • Klant: Verzijden FMC, Boxtel
  •  
  • Project informatie

Een fysiotherapeutisch en medisch centrum waar de nieuwste technieken, betere training- en behandelmethoden en beweging centraal staan. Omdat de praktijk ging verhuizen naar een grotere ruimte was de vraag hoe er door middel van materiaal en kleur meer uitstraling gegeven kon worden aan het pand. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk waar je moet zijn. Op alle deuren staat namelijk met grote letters aangegeven wat er achter deze deuren gebeurt. Op een aantal meubels is er zelfs met woorden in 3d gewerkt, waardoor je een extra dimensie krijgt. In de behandelkamers is er een behang op maat ontworpen dat helemaal in het teken van beweging staat.

Ook de blikken van voorbijgangers zijn gericht op het pand: op de ramen zijn teksten verwerkt die duidelijk maken waarom sporten zo goed voor je is. Een indirect positief effect hiervan is dat de sporters binnen daglicht hebben, maar zich niet bekeken voelen.